Magánszálláshely házirend

A Patkó Apartman és Nyaraló magánszálláshely 2022. január 1-től érvényes házirendje

A magánszálláshelyen kizárólag az előzetesen regisztrált személyek tölthetik az éjszakát.

A szálláshely 24 órában hívható ügyeleti telefonszámai: Bartek Ágnes 70/328 9828, Fahidi Csaba 30/538 3766

A magánszálláshelyen napközben az azt lefoglaló vendégek által meghívott más személyek is tartózkodhatnak, ennek részleteiről azonban kérjük a szállásadót előzetesen tájékoztatni.

A szállás délután 2 órától foglalható el, míg elhagyása délelőtt 10 óráig szükséges.

Érkezéskor és távozáskor – igény esetén –  tulajdonos, vagy megbízottja a heylszínen tartózkodik.

A magánszállás kisállatokat előzetes egyeztetés alapján, díj ellenében fogad.

A vendég köteles a magánszálláshely állapotát tartózkodása alatt mindvégig megóvni. A normál használatból adódó takarítást a szállásadó díjmentesen elvégzi, azonban a normálisnál nagyobb mértékű takarítás és kár költségét a vendég köteles megfizetni.

A szálláshelyen található minden ingatlant és ingóságot minden vendég a saját felelősségére használ, 18 évet be nem töltött vendégeinkért nagykorú kísérőjük tartozik felelősséggel.

A magánszálláshely területén események, ünnepségek rendezése megengedett, de vendégeink kötelesek óvni a környezetet, és tevékenységöüket mások zavarása nélkül végezni.

Az apartmanokon belül dohányozni tilos!

Egy hetet meghaladó folyamatos tartózkodás esetén hetene egy alkalommal biztosítjuk az ágyneműk és törölközők díjmentes cseréjét.

A szálláshely teljes díját az adókkal együtt kérjük a szállás elfoglalása előtt rendezni.

Vendégeink tudomásul veszik és beleegyeznek, hogy a magánszállás külső részén térfigyelő kamerák működnek, melyek felvételt készítenek.

Kérjük, hogy a biztonsági berendezésekhez (pl. kamerák, riasztó, füstjelző és tartozékaik) saját biztonságuk érdekében ne nyúljanak. A biztonsági berendezések megfelelő működésének szándékos akadályozása  miatt közvetlenül vagy közvetve bekövetkezett kár összegét a saját költségén köteles fedezni.

Az esetlegesen felmerülő problémákat kérjük mielőbb jelezzék, hogy azokat lehetőségeink mértékében legjobb tudásunk szerint elháríthassuk.